Throwback Game of the Week trivia answers


Ravens Trivia Giants Trivia

1. What Ravens running back led the team in rushing during the team’s first season in 1996?
a. Earnest Byner
b. Leroy Hoard
c. Priest Holmes
d. Byron “Bam” Morris

Answer: Morris led the team with 737 yards rushing in 1996.

2. Who holds the Ravens’ single-game record for receiving yards?
a. Derrick Alexander
b. Todd Heap
c. Qadry Ismail
d. Michael Jackson

Answer: Ismail registered 258 yards on six receptions versus the Pittsburgh Steelers on Dec. 12, 1999.

3. Who is the Ravens all-time leader in sacks?
a. Peter Boulware
b. Ray Lewis
c. Michael McCrary
d. Terrell Suggs

Answer: Boulware recorded 70 sacks from 1997-2005.

4. Who scored the first touchdown in Baltimore Ravens history?
a. Earnest Byner
b. Michael Jackson
c. Jamal Lewis
d. Vinny Testaverde

Answer: Testaverde scored the Ravens first regular season TD on a 9-yard run against the Oakland Raiders on Sept. 1, 1996.

5. Who was the Ravens’ first-ever draft pick?
a. Ray Lewis
b. Jonathan Ogden
c. Jamie Sharper
d. Duane Starks

Answer: The Ravens selected Ogden with the 4th overall pick in the 1996 draft.

1. What year did the New York Giants win their first NFL championship?
a. 1919
b. 1927
c. 1930
d. 1947

Answer: The Giants won the NFL title for the first time when they posted an 11-1-1 record in 1927.

2. Which New York Giants head coach has the most victories in team history?
a. Jim Fassel
b. Steve Owen
c. Bill Parcells
d. Allie Sherman

Answer: Owen logged 155 wins as head coach of the New York Giants

3. Who holds the Giants record for most yards passing in a game?
a. Kerry Collins
b. Jeff Hostetler
c. Phil Simms
d. Y.A. Tittle

Answer: Simms passed for a team record 513 yards against the Cincinnati Bengals on Oct. 13, 1985.

4. Who has played in the most games in New York Giants history?
a. Harry Carson
b. Charlie Conerly
c. Michael Strahan
d. Lawrence Taylor

Answer: Strahan played in 216 Giants games from 1993-2007.

5. Who holds the Giants record for most touchdowns scored in a season?
a. Tiki Barber
b. Frank Gifford
c. Homer Jones
d. Joe Morris

Answer: Running back Joe Morris reached the end zone a record 21 times for the Giants in 1985.

Back to news