Throwback Game of the Week trivia answers


49ers Trivia Cowboys Trivia

1. Who holds the team mark for most games played in a 49ers uniform?
a. John Brodie
b. Roger Craig
c. Jerry Rice
d. Len Rohde

 Answer: Rice played in 238 games for San Francisco from 1985-2000.

2. Who is the only 49ers player to intercept four passes in the same game?
a. Ronnie Lott
b. Jimmy Johnson
c. Eric Wright
d. Dave Baker

 Answer: Baker picked off four passes against the L.A. Rams on Dec. 4, 1960.

3. Who holds the 49ers record for longest punt return?
a. Deion Sanders
b. John Taylor
c. Dana McLemore
d. Hugh McElhenny

 Answer: Taylor’s 95-yard punt return for a TD against the Washington Redskins on Nov. 21, 1988 remains a club record.

4. Who holds the team record for longest TD reception?
a. Jerry Rice
b. John Taylor
c. Terrell Owens
d. Gene Washington

 Answer: Taylor scored on a 97-yard TD reception against the Atlanta Falcons on Nov. 3, 1991.

5. Who holds the 49ers single-season rushing record?
a. Frank Gore
b. Garrison Hearst
c. Joe Perry
d. Roger Craig

 Answer: Gore rushed for 1,695 yards in 2006.

1. What receiver holds the Cowboys record for most career 100-yard games?
a. Drew Pearson
b. Tony Hill
c. Michael Irvin
d. Billy Howton

 Answer: Irvin had 100 yards receiving in a game 47 times.

2. Who holds the Cowboys’ single-game record for receiving yards?
a. Drew Pearson
b. Billy Joe Dupree
c. Bob Hayes
d. Terrell Owens

 Answer: Hayes had 246 yards against the Washington Redskins on Nov. 13, 1969.

3. Who was the first player in Cowboys history to rush for 200 yards in a game?
a. Don Perkins
b. Robert Newhouse
c. Tony Dorsett
d. Emmitt Smith

 Answer: Dorsett gained 206 yards against the Philadelphia Eagles on Dec. 4, 1977.

4. Who played in the most games as a Cowboy?
a. Bill Bates
b. Lee Roy Jordan
c. Jethro Pugh
d. Ed “Too Tall” Jones

 Answer: Jones played in a team record 224 games during his career that spanned from 1974-78 and 1980-89.

5. Who is the only Cowboys kicker to connect on a pair of 50-yard field goals in the same game?
a. Billy Cundiff
b. Richie Cunningham
c. Rafael Septien
d. Eddie Murray

 Answer: Murray accomplished the feat against the Minnesota Vikings on Dec. 12, 1993.

Back to news