Throwback Game of the Week trivia answers

01/01/2005

Redskins Trivia Bengals Trivia

1. Who holds the Redskins record for most rushing touchdowns in a season?
a. Clinton Portis
b. Terry Allen
c. Earnest Byner
d. John Riggins

Answer: John Riggins scored 24 rushing touchdowns in 1983.

2. Which Redskins’ QB has thrown the most career touchdown passes?
a. Joe Theismann
b. Sammy Baugh
c. Sonny Jurgensen
d. Mark Rypien

Answer: Sammy Baugh passed for 187 touchdown during his Hall of Fame career with the Redskins from 1937-1952.

3. Who has the most receptions in Redskins history?
a. Bobby Mitchell
b. Art Monk
c. Charley Taylor
d. Gary Clark

Answer: Art Monk caught 888 passes for 12,026 yards with the Redskins from 1980-1993.

4. Who has the longest kickoff return in Redskins history?
a. Brian Mitchell
b. Rock Cartwright
c. Larry Jones
d. Bobby Mitchell

Answer: Larry Jones returned a kickoff 102 yards for a touchdown against the Philadelphia Eagles on Nov. 24, 1974.

5. Which player played the most games in a Redskins uniform?
a. Sammy Baugh
b. Art Monk
c. Darrell Green
d. Mark Moseley

Answer: Darrell Green played in 295 games over his 20-year career with the Redskins from 1983-2002.

1. Who has played the most games in Bengals history?
a. Willie Anderson
b. Ken Anderson
c. Ken Riley
d. Reggie Williams

Answer: Ken Riley played in 207 games with the Bengals from 1969-1983.

2. Which Bengals player holds the team record for most career touchdowns?
a. James Brooks
b. Cris Collinsworth
c. Pete Johnson
d. Chad Johnson

Answer: Pete Johnson scored 70 touchdowns with the Bengals from 1977-1983, including 14 or more in three different seasons.

3. What defender holds the Bengals record for most career interceptions?
a. David Fulcher
b. Lemar Parrish
c. Tory James
d. Ken Riley

Answer: Ken Riley intercepted 65 passes during his 15 seasons as a Bengal.

4. What quarterback has thrown for the most career yards in Bengals history?
a. Carson Palmer
b. Jeff Blake
c. Boomer Esiason
d. Ken Anderson

Answer: Anderson amassed 32,838 passing yards from 1971-1986.

5. Which Bengal holds the record for most rushing yards in a single game?
a. Rudi Johnson
b. Ickey Woods
c. Harold Green
d. Corey Dillon

Answer: Corey Dillon rushed for 278 yards against the Denver Broncos on Oct. 22, 2000 to set the NFL single-game rushing record, a mark that has since been broken.

Back to news