Throwback Game of the Week trivia answers


Packers Trivia Bears Trivia

1. Who was the first-ever draft pick of the Green Bay Packers in 1936?
a. Don Hutson
b. Cecil Isbell
c. Russ Letlow
d. Johnny “Blood” McNally

Answer: Letlow was a guard who played eight seasons with the Packers (1936-42, 1945).

2. Who has played the most seasons in Green Bay Packers history?
a. Brett Favre
b. Charles “Buckets” Goldenberg
c. Forrest Gregg
d. Bart Starr

Answer: Both Favre and Starr played a record 16 seasons with the Packers.

3. Which Green Bay Packers player holds the team record in interceptions?
a. Herb Adderley
b. LeRoy Butler
c. Bobby Dillon
d. Willie Wood

Answer: Dillon stole a total of 52 passes during his career with the Packers from 1952-59.

4. Who holds the Packers record for most sacks in a season?
a. Kabeer Gbaja-Biamila
b. Tim Harris
c. Bryce Paup
d. Reggie White

Answer: Harris recorded 19.5 sacks in 1989.

5. What year did the Green Bay Packers win their first NFL title?
a. 1925
b. 1929
c. 1936
d. 1962

Answer: With a record of 12-0-1, the Packers claimed their first NFL championship in 1929.

1. Who held the Bears team record in rushing yards before Walter Payton?
a. Rick Casares
b. George Gulyanics
c. Bronko Nagurski
d. Gale Sayers

Answer: Casares was the previous record holder with 5,657 yards.

2. Who is the Bears all-time leader in interceptions?
a. Mark Carrier
b. Gary Fencik
c. Richie Petitbon
d. Clyde (Bulldog) Turner

 Answer: Fencik recorded 38 interceptions from 1976-1987.

3. Who is the career scoring leader for the Chicago Bears?
a. George Blanda
b. Kevin Butler
c. Jeff Jaeger
d. Walter Payton

Answer: Butler scored 1,116 points with the Bears from 1985-1995.

4. What year did the Bears win their first NFL championship?
a. 1920
b. 1921
c. 1937
d. 1942

Answer: Chicago won its first league title in 1921 as the Staleys.

5. Who is the Bears career leader in receptions?
a. Marty Booker
b. Curtis Conway
c. Mike Ditka
d. Walter Payton

Answer: Payton holds the team record in receptions with 492.

Back to news