Throwback Game of the Week trivia answers

01/01/2005

Steelers Trivia

1. Which player spent the most seasons in a Steelers uniform?
a. Donnie Shell
b. Joe Greene
c. Andy Russell
d. Mike Webster

Answer: Hall of Famer center Mike Webster played 15 seasons in Pittsburgh.

2. Who holds the Steelers single-game record for passing yards?
a. Terry Bradshaw
b. Bobby Layne
c. Kordell Stewart
d. Tommy Maddox

Answer: Maddox had 473 yards against the Atlanta Falcons in 2002.

3. Which player owns the Steelers mark for receptions in a game?
a. Hines Ward
b. Courtney Hawkins
c. John Stallworth
d. Rocky Bleier

Answer: Hawkins caught 14 passes against Tennessee on Nov. 1, 1998.

4. Which opponent rushed for the most yards against the Steelers?
a. Fred Taylor
b. O.J. Simpson
c. Steve Van Buren
d. John David Crow

Answer: The RBs are listed in order with Taylor’s 234 yards in 2000 the most ever against a Pittsburgh defense.

5. Who has the highest field goal percentage in Steelers history?
a. Roy Gerela
b. Norm Johnson
c. Jeff Reed
d. Gary Anderson

Answer: Johnson connected on 82.7 percent of his field goal tries.

Eagles Trivia

1. Which running back holds the team record yards rushing in a season?
a. Steve Van Buren
b. Wilbert Montgomery
c. Brian Westrbook
d. Ricky Watters

Answer: Montgomery rushed for 1,512 yards in 1979.

2. Who holds the team record for yards rushing in a game?
a. Steve Van Buren
b. Tom Sullivan
c. Wilbert Montgomery
d. Herschel Walker

Answer: Van Buren, a Hall of Famer, rushed for 205 yards against the Steelers on Nov. 27, 1949.

3. Which player had the most 100-yard receiving games as an Eagle?
a. Harold Carmichael
b. Tommy McDonald
c. Mike Quick
d. Pete Retzlaff

Answer: Retzlaff holds the team record with 24.

4. Which player holds the Eagles record for punts downed inside the 20?
a. Randall Cunningham
b. Jeff Feagles
c. Sean Landeta
d. Max Runager

Answer: Feagles owns the record with 106 career punts downed inside the 20-yard-line.

5. Who has the team record for punt return yards in a game?
a. Vai Sikahema
b. Brian Mitchell
c. Brian Westbook
d. Evan Cooper

Answer: Sikahema totaled 111 yards in punt returns against the Giants on Nov. 22, 1992.

Back to news