Throwback Game of the Week trivia answers


Falcons Trivia Panthers Trivia

1. Who was Atlanta’s first head coach?
a. Norb Hecker
b. Norm Van Brocklin
c. Marion Campbell
d. Pat Peppler

Answer: Hecker coached from 1966 until he was let go after three games in 1968.

2. Who is the only 200-yard rusher in Falcons history?
a. Gerald Riggs
b. William Andrews
c. Dave Hampton
d. Jamal Anderson

Answer: Riggs rushed for 202 yards against the New Orleans Saints on Sept. 2, 1984.

3. Who is the only Falcons QB to pass for 4,000 yards in a season?
a. Steve Bartkowski
b. Jeff George
c. Chris Miller
d. Chris Chandler

Answer: George threw for 4,143 yards in 1995.

4. Who is the only Falcons player to score four rushing TDs in a game?
a. Lynn Cain
b. Warrick Dunn
c. T.J. Duckett
d. Jamal Anderson

Answer: Duckett’s four TDs came against the Raiders on Dec. 12, 2004.

5. Which player converted six of the first seven two-point conversions in team history after the NFL instituted the two-point conversion in 1994?
a. Deion Sanders
b. Andre Rison
c. Terance Mathis
d. Jamal Anderson

Answer: Mathis’ first of six two-point conversions as a Falcon came on Oct. 2, 1994.

1. From what team did the Panthers sign John Kasay as an unrestricted free agent in 1995?
a. Buffalo Bills
b. Seattle Seahawks
c. Denver Broncos
d. Washington Redskins

Answer: Kasay began his career with Seattle before joining Carolina and becoming the team’s all-time leading scorer.

2. What player holds the Panthers record for touchdowns in a season?
a. Muhsin Muhammad
b. Steve Smith
c. Tshimanga Biakabutuka
d. Stephen Davis

Answer: Muhammad had 16 TDs during the 2004 season.

3. Who is the Panthers’ all-time leading interceptor?
a. Sam Mills
b. Chris Gamble
c. Ricky Manning
d. Eric Davis

Answer: Davis picked off 25 passes from 1996-2000.

4. Who holds the team record for yards passing in a game?
a. Chris Weinke
b. Frank Reich
c. Steve Beuerlein
d. Jake Delhomme

Answer: Weinke threw for 423 yards against the New York Giants on Dec. 10, 2006.

5. Which Panthers player owns the record for career rushing yards?
a. Stephen Davis
b. Tshimanga Biakabutuka
c. DeShaun Foster
d. Fred Lane

Answer: In five seasons with the Panthers, Foster rushed for 3,336 yards.

Back to news