Throwback Game of the Week trivia answers

01/01/2005

Seahawks Trivia Buccaneers Trivia

1. Who holds the Seahawks record for most seasons played?
a. Steve Largent
b. Jim Zorn
c. Cortez Kennedy
d. Joe Nash

 Answer: Nash played 15 seasons with Seattle from 1982-1996.

2. Who holds the Seahawks record for most passing yards in career?
a. Matt Hasselbeck
b. Dave Kreig
c. Jim Zorn
d. Warren Moon

 Answer: Kreig passed for 26,132 yards with the team from 1980-1991.

3. Who was the first coach in Seattle Seahawks history?
a. Jack Patera
b. Bud Wilkinson
c. Chuck Knox
d. Bruce Snyder

 Answer: Patera coached the Seahawks to a 35-59 record from 1976-1982.

4. What year did the Seahawks win their first division championship?
a. 1979
b. 1984
c. 1988
d. 1991

 Answer: Seattle’s first division title occurred in 1988.

5. Who holds the Seahawks’ record for most yards rushing as a rookie?
a. John L. Smith
b. Curt Warner
c. Shaun Alexander
d. Chris Warren

 Answer: Curt Warner rushed for 1,449 yards as a rookie.

1. Who holds the Buccaneers’ record for most touchdown passes in a season?
a. Brad Johnson
b. Doug Williams
c. Vinny Testaverde
d. Steve DeBerg

 Answer: Johnson threw 26 TDs in 2003.

2. What year did the Buccaneers post their first winning record?
a. 1977
b. 1979
c. 1983
d. 1987

 Answer: The Buccaneers posted a 10-6 record in 1979 en route to their first division title.

3. Who holds the Tampa Bay record for most receptions in a career?
a. Keyshawn Johnson
b. Mark Carrier
c. James Wilder
d. Warrick Dunn

 Answer: Running back James Wilder leads the Bucs with 430 receptions.

4. Who is the leading scorer in Buccaneers history?
a. Mike Alstott
b. Martin Gramatica
c. Michael Husted
d. James Wilder

 Answer: In six seasons, Gramatica posted 591 points to become the Bucs’ all-time leader.

5. Who holds the Buccaneers’ career record for sacks?
a. Lee Roy Selmon
b. Simeon Rice
c. Warren Sapp
d. Derrick Brooks

 Answer: Lee Roy Selmon remains the career leader in sacks with 78.5.

Back to news