Throwback Game of the Week trivia answers

01/01/2005

Patriots Trivia Colts Trivia

1. Who holds the Patriots record for career rushing touchdowns?
a. Kevin Faulk
b. Curtis Martin
c. Jim Nance
d. Corey Dillon

Answer: Jim Nance totaled 45 career rushing touchdowns from 1965-1971.

2. Which Patriots QB has thrown for the most yards in a single game?
a. Tom Brady
b. Drew Bledsoe
c. Steve Grogan
d. Tony Eason

Answer: Drew Bledsoe passed for 426 yards on November 13, 1994 against the Minnesota Vikings.

3. Who has the most receiving yards in Patriots history?
a. Ben Coates
b. Stanley Morgan
c. Irving Fryar
d. Terry Glenn

Answer: Stanley Morgan caught 534 passes for 10,352 yards from 1977-1989.

4. Who has the longest punt return in Patriots history?
a. Troy Brown
b. Mike Haynes
c. David Meggett
d. Irving Fryar

Answer: Mike Haynes returned a punt 89 yards for a touchdown against the Buffalo Bills on Nov. 7, 1976.

5. Which player has played the most games in a Patriots uniform?
a. Willie McGinest
b. John Hannah
c. Mosi Tatupu
d. Bruce Armstrong

Answer: Bruce Armstrong played in 212 games for the Patriots from 1987-2000.

1. Who has played the most games in Colts history?
a. Peyton Manning
b. Johnny Unitas
c. Lenny Moore
d. Marvin Harrison

Answer: Johnny Unitas played in 206 games with the Colts from 1956-1972.

2. Which Colts player holds the team record for most career touchdowns?
a. Lenny Moore
b. Alan Ameche
c. Marshall Faulk
d. Marvin Harrison

Answer: Harrison holds the record with 126 career TDs including the three he’s scored this season.

3. What defender holds the Colts record for most career interceptions?
a. Jerry Logan
b. Bob Sanders
c. Bobby Boyd
d. Eugene Daniels

Answer: Bobby Boyd intercepted 57 passes from 1960-68.

4. Who has the most career punt return yardage?
a. Clarence Verdin
b. Troy Walters
c. Terrence Wilkins
d. Raymond Berry

Answer: Verdin amassed 1,537 punt return yards from 1988-1993.

5. Which Colt holds the record for most yards from scrimmage in a single game?
a. Joseph Addai
b. Edgerrin James
c. Anthony Johnson
d. Marshall Faulk

Answer: Marshall Faulk gained 267 yards from scrimmage against the Baltimore Ravens on Nov. 29, 1998.

Back to news