Throwback Game of the Week trivia answers

01/01/2005

Chargers Trivia Saints Trivia

1. Which Chargers QB has the best single-season passer rating?
a. Dan Fouts
b. Philip Rivers
c. Drew Brees
d. Stan Humphries

Answer: Brees registered a 104.8 rating in 2004.

2. Who has the most receptions in Chargers history?
a. Kellen Winslow
b. Anthony Miller
c. Charlie Joiner
d. Lance Alworth

Answer: Joiner grabbed 586 receptions with the Chargers.

3. Who holds the Chargers’ career record for interceptions?
a. Rodney Harrison
b. Gill Byrd
c. Joe Beauchamp
d. Dick Harris

Answer: Byrd holds the Chargers’ record with 42.

4. Who has played in the most games in Chargers history?
a. Junior Seau
b. Dan Fouts
c. John Carney
d. David Binn

Answer: Binn played in 223 games with the Chargers as a tight end.

5. Which coach has the most victories with the Chargers?
a. Don Coryell
b. Marty Schottenheimer
c. Sid Gillman
d. Bobby Ross

Answer: Gillman won 87 games with the Chargers.

1. Who is the Saints all-time leader in touchdowns?
a. Deuce McAllister
b. George Rogers
c. Joe Horn
d. Dalton Hilliard

Answer: Hilliard logged 53 TDs from 1986-1993.

2. Who is the Saints career leader in passing TDs?
a. Bobby Hebert
b. Archie Manning
c. Jim Everett
d. Aaron Brooks

Answer: During his six seasons with the Saints, Brooks threw for 120 TDs.

3. Which coach has the most victories with the Saints?
a. Dick Nolan
b. Hank Stram
c. Bum Phillips
d. Jim Mora

Answer: Mora led the Saints to 93 victories.

4. Who holds the single-season interception record for the Saints?
a. Dave Whitsell
b. Dave Waymer
c. Sammy Knight
d. Ashley Ambrose

Answer: Whitsell recorded 10 interceptions during the Saints first season in 1967.

5. Who has played in the most games in Saints history?
a. Rickey Jackson
b. Morten Andersen
c. Sam Mills
d. Archie Manning

Answer: Andersen played in 196 games from 1982-1994.

Back to news