Throwback Game of the Week trivia answers


Rams Trivia Jets Trivia

1. What year did the Rams franchise move from Cleveland to Los Angeles?
a. 1939
b. 1942
c. 1946
d. 1953

Answer: After the Cleveland Rams won the NFL title in 1945, the team moved to the west coast for the ’46 season.

2. Who holds the Rams single-game record for most yards rushing?
a. Eric Dickerson
b. Marshall Faulk
c. Ollie Matson
d. Willie Ellison

Answer: Ellison gained 247 yards on 26 carries and scored one TD versus the New Orleans Saints on Dec. 5, 1971

3. What coach has the most wins in Rams history?
a. George Allen
b. Sid Gillman
c. Mike Martz
d. John Robinson

Answer: Robinson compiled a 79-74-0 record from 1983-1991.

4. Who has played in the most consecutive games in Rams history?
a. Tom Mack
b. Merlin Olsen
c. Jackie Slater
d. Jack Youngblood

Answer: Youngblood played in a team record 201 consecutive games from 1971-1984.

5. Who is the Rams’ single-season record holder for points?
a. Eric Dickerson
b. Marshall Faulk
c. Bruce Gossett
d. Jeff Wilkins

Answer: With the help of an NFL-record tying 39 field goals, Wilkins scored 163 points in 2003.

1. Who has played in the most game in New York Jets history?
a. Pat Leahy
b. Mo Lewis
c. Marty Lyons
d. Don Maynard

Answer: Kicker Pat Leahy played in 250 games from 1974-1991.

2. What New York Jets player has appeared in the most post-season games in franchise history?
a. Jason Fabini
b. Curtis Martin
c. Don Maynard
d. Freeman McNeil

Answer: McNeil appeared in eight Jets playoff games.

3. Who holds the Jets single-season reception record?
a. Wayne Chrebet
b. Laveranues Coles
c. Keyshawn Johnson
d. Al Toon

Answer: Toon caught a record 93 passes for the Jets in 1988.

4. Who holds the Jets’ record for most yards passing in a season?
a. Boomer Esiason
b. Joe Namath
c. Ken O’Brien
d. Vinny Testaverde

Answer: Namath passed for 4,007 yards in 1967.

5. Which Jets coach has the most wins in team history?
a. Weeb Ewbank
b. Walt Michaels
c. Bill Parcells
d. Joe Walton

Answer: Hall of Famer Weeb Ewbank guided the Jets to 73 wins from 1963-1973.

Back to news